thesimshungerspelen

Direktlänk till inlägg 17 september 2013

Deltagarna

Av Heddush - 17 september 2013 20:57

Så, nu vi har våra åtta deltagare utvalda. Fick in väldigt många fina bidrag, och det var faktiskt riktigt svårt att välja. Men till slut bestämde jag mig.

Damerna först!


Belle Calved

     

Skapad av Mapacha

Belle har alltid levt fattigt och jobbigt. Men Belle har ändå en dröm. Hon vill göra något som gör att alla kommer att minnas henne, hon vill inte vara en person som ingen kommer att komma ihåg namnet på i framtiden. Hon vill att alla ska minnas henne. Så hon bestämmer sig för att anmäla sig till Hunger spelen. Belle vill bli ihåg kommen som flickan som vann Hunger spelen.

Egenskaper: Geni, Blyg, Äventyrlig, Våghals, Överkänslig

 

 

Kira Pales

 

Skapad av Elna

Kira är en flicka som hela sitt liv levt i det fria hon har alldrig riktigt haft en riktig vän, eller något annat. De ända hon kan få riktig kontakt med är djuren... De finns liksom alltid där. Hon har ett speciellt band med naturen, Och andra simmar är något hon skyr.

Egenskaper: Klumpig, Modig, Djurälskare, Älskar naturen, Ensamvarg



Grenna Mortimer

       

Skapad av Kim

 Blondinen har vuxit upp i ett utav de rikare distrikten, nämligen nummer tre, och har uppfostrats som vilken unge i trean som helst. Hon började tränas så fort hon kunde gå och tala och har genom åren utvecklats till en fantastisk mördarmaskin. Hennes talanger inom vapen och vildmark är exceptionella och hon, som artonåring, är den bäst tränade flickan av sina vänner.

En olycka när hon var femton orsakade en hemsk skada i hennes ansikte, men tack vare hennes familjs framstående status, fick hon den bästa möjliga medicinska hjälpen i distriktet. Många hade kanske tyckt att ärret under hennes högra öga är en vanställning, men Brenna njuter av rädslan i deras ansikten när de ser henne.

Innan hennes skada hade man nog kunnat säga att det fanns någon sånär mänsklighet kvar i flickan, men efter var allt borta. Hon är en ond primadonna, som inte drar sig för att skada andra eller kasta sig själv in i livshotande situationer, men så fort det kommer till vatten skakar hon av skräck. Hon vet inte vad det är, men tanken på det kalla, mörka vattnet som sluter sig över huvudet på henne medan hon frenetiskt kämpar för att kunna andas... det lockar henne då inte.

Egenskaper: Oemotståndlig, Våghals, Ond, Hetlevrad, Hydrofobisk



Kelly 

   

Skapad av Victoria

När Kelly var 4 år dog hennes pappa och 2 år senare dog hennes mamma också. 

Eftersom hon inte hade några syskon fick hon flytta till sin faster, som hade 2 andra barn samt två som dött i hungerspelen. 
Hennes faster var inte särskilt glad över att ha Kelly där, då hon mest såg henne som i vägen. Dag in och dag ut fick Kelly höra hennes faster tjata om att hon inte dög och att hon var dålig på allting.
Kelly lärde sig snabbt att vara självständig och fixade mycket av sin mat själv, då hon var vegetarian. Hon kunde verkligen inte få ner en köttbit i magen utan att få enorma skuldkänslor. 
När hennes fasters ena barn blev uppropad som deltagare till hungerspelen anmälde sig Kelly som frivillig, allt för att komma bort från sin faster och hennes barn. 
Egenskaper: Ensamvarg, vegetarian, geni, klumpig, lättsovare.
 
Och det var alltså de kvinnliga deltagarna, nu är det dags för de manliga!
 
 

Jayson Wood

   


Skapad av Ebba

Jayson växte upp i hemska förhållande, pecis som nästan alla i Panem. Ett litet ruckel bodde han i tillsammans med sina föräldrar och sin storasyster. Jayson har alltid varit väldigt nyfiken och sprallig, för att inte tala om smidig. Han brukade alltid klättra upp i träd för att kunna se mera av landskapet, och utforska vad som fanns där inne när han var mindre. Han lärde sig som ung hur han skulle gömma sig för fredsvakterna som vakade i hans distrikt

Jayson hade en väldigt nära relation med sin storasyster, de var de enda som riktigt förstod varandra, men när Jayson var 15 så kom hon med i Hungerspelen. Hon blev en publik favorit, men när det bara var hon och två andra kvar blev hon brutalt slaktad av deltagaren från distrikt 2. Det krossade Jaysons hjärta, och tog ifrån honom hans glada lynne. Man kan tycka att han har haft nog som det är, utan att även han behöva kämpa för sitt liv.

Egenskaper: Äventyrlig, samlare, våghals, atletisk, lätt imponerad



Benedict


   

Skapad av Vinnie

Benedict hade en lovande framtid som forskare. Med föräldrar som ägde en fabrik hade de det aldrig dåligt ställt. Men när föräldrarna gjorde en dålig deal blev familjen av med allt och hamnade på gatan. Utan stora framsteg har familjen försökt klara sig. Nu bor Benedict i en gränd med sina yngre syskon och fyra andra familjer, vad som hänt med föräldrarna vet ingen, bara att de är spårlöst försvunna. Med sina yngre syskon att ta hand om vet Banedict att han inte får förlora spelet.

Egenskaper: Excentrisk, Tungsovare, Vänlig, Hydrofobisk, Geni

 

 

Marvin Koskell

   


Skapad av Skorpan


Biografi: Marvins föräldrar är totala naturälskare - Något som smittat av sig på deras son, Marvin. Ända sedan barnsben har han velat vara med i trädgården, och följa med ut på fisketurer. Hans ganska knäppa intressen (i alla fall var det det ungarna på skolan tyckte att de var) gav honom inte så många vänner. Inga alls faktiskt. Detta verkade dock inte göra Marvin något, utan han fortsatte fiska och vara ute och plocka i trädgården, men han lärde sig aldrig hur man beter sig runt andra människor. Vissa kanske tycker att det är charmigt, och vissa kanske känner för att slita av honom huvudet.

Egenskaper: Gröna Fingrar, älskar naturen, fiskare, ensamvarg, socialt tafatt.

 

 

Edric Zervan

     

Skapad av Fredrika

Edric är yngsta barnet i sin familj och att växa upp med tre äldre bröder är inte lätt. För att bevisa för sina syskon och föräldrar att han faktiskt duger något till, har han bestämt sig för att ställa upp i Hungersspelen, trots att han inte har någon träning i detta. Han är inte som karriäristerna (rätt mig om jag stavade det fel, hehe) uppvuxen i ett distrikt där man frivilligt är med i Hungerspelen, men han tror själv inte att det ska vara något problem - han är ju stark, det räcker väl? 
Egenskaper: Atletisk, Grinig, Karismatisk, Kleptoman, Slabbig


Nästa steg är intervjuerna. Jag kommer maila ett frågeformulär till deltagarna att fylla i. Alla formulären kommer vara anpassade till simmen, men kommer innehålla frågor av ungefär samma ämne. Mer instruktioner hittar ni i mailen, som förhoppningsvis kommer vara skickade imorgon!  

Happy Hunger Games!

 

 
 
Ingen bild

Klara

18 september 2013 08:38

Åh vad kul det ska bli att följa!!

 
Mapacha

Mapacha

18 september 2013 13:04

Ska man skicka foto med intervjun på finkläderna eller fixar du det?

http://www.mapachasims3.bloggplatsen.se

Heddush

18 september 2013 16:15

Det är frivilligt, om du vill kan du ta foto på din sim, men om du inte har tid/inte vill så kommer jag göra det. Men om du vill ha någon speciell pose/bakrund så får du ta fotot själv! ;)

 
Ingen bild

Anonym

18 september 2013 21:58

Kan du lada ner värden på exchange? För jag skulle vilja göra en egen hunger spelen med kompisar men inte göra en blogg av det utan privat. Älskar verkligen idén!! Ska bli jätteroligt att följa!

 
Fredrika

Fredrika

18 september 2013 22:36

Åh, vad kul! :D

http://spacesims.blogg.se

 
Kim

Kim

18 september 2013 22:43

Aaah, så kul! Fick nyss meddelande från Fredrika om att vi båda kommit med, blev asglad! Smart system du har lagt upp, förresten, med sponsorer osv! :D

http://kimssims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Tove

20 september 2013 14:46

Längtar såå mycket till intervjuerna och när det hela börjar! ;)

 
Skorpan

Skorpan

20 september 2013 15:33

Hej! Har du skickat mejlet? Har nämligen inte fått något :)

http://Simmarsmulan.bloggplatsen.se

Heddush

21 september 2013 11:09

jag har hunnit skicka iväg några mail, har haft det lite tajt om tid de senaste dagarna, men jag hoppas att de kan komma iväg idag!

 
Ingen bild

Lollo

20 september 2013 18:52

Haha omg Grenna är ingen jag vill träffa på! Shit .. Hon skrämmer mej!! HAHA! Tråkigt att de flesta gjorde ''Söta snälla personer'' o typ en var en riktig bitch! Haha!

 
Emelie

Emelie

21 september 2013 16:36

Åh vad roligt att det är igång! Ska bli intressant att följa :)

http://simshistorier.blogg.se

 
Skorpan

Skorpan

21 september 2013 16:36

Toppen! Blev lite rädd att missa det nämligen :)

http://Simmarsmulan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Blomkål

22 september 2013 10:22

Okej! Alla säger sina favoriter!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heddush - 28 november 2013 09:29

Mitt liv har varit ganska rörigt de närmaste månaderna, och jag ber om ursäkt för att det här inlägget har kommit upp så sent. På lördag ska jag åka in på en operation, och jag tror inte jag kommer ha ork att fortsätta med den här bloggen efteråt. Ja...

Av Heddush - 24 september 2013 19:43

Förlåt att det tagit sådan tid, har haft en stressig vecka, och planerade inte att det skulle bli så här. Alla intervjuerna är inte klara än, så efter att jag fått ett tips av Victoria från tthesims så bestämde jag mig för att två intervjuer per inlä...

Av Heddush - 9 september 2013 20:38


Jag har nu bestämt mig för ett slutdatum, 16 september kl 23:59. Ni har alltså en vecka kvar! Jag kommer presentera de vinnande simmarna på tisdagen 17/9, då börjar det hela!   ...

Av Heddush - 8 september 2013 12:30

Så som titeln lyder, här kommer tydliga regler och förklaringar till Hungerspelen! Det är är helt enkelt en form av sims tävling, baserad på Suzanne Collins triologi Hungerspelen.   Att skicka in din sim Du kan skapa en sim som du sedan ladda...

Av Heddush - 1 september 2013 22:06

Jag har fått in en hel del fina bidrag till Hungerspelen, och jag är mer taggad än någonsin! Dock så är nästintill alla av dessa bidrag tjejer, bara en manlig sim har kommit. Så man kan säga att jag efterlyser mera manliga simmar! I allra värsta fall...

Presentation


Det är dags att välja ut åtta unga modiga simmar för att tränas i striden och överlevnadens konster, för att sedan bli insläppta på en arena och slåss till sin död. Kommer din sim att klara sig?

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards